Yoga voor bedrijven

“Stress is caused by being here but wanting to be there.”

– Eckart Tolle –

Yoga voor bedrijven

Yoga voor bedrijven

Yogalesje.nl heeft yoga en mindfullness workshops verzorgd voor o.a. het personeel van de KWF Kankerbestrijding, Rituals Cosmetica, Best Kept Secret Festival, MCI Events Company, IFAC festival, Ecodorp Bergen en de Startup Orgy.

Burnouts zijn op dit moment volksziekte nummer een. Blijkbaar willen we met zn allen steeds maar ‘daar’ zijn in plaats van hier, wat de stress veroorzaakt. Werkgevers zien steeds vaker in dat dit beter te voorkomen is door het personeel in aanraking te laten komen met mindfullness en yoga technieken. Yogalesje.nl biedt diverse mogelijkheden aan om mensen op de werkvloer te laten ontspannen waardoor stress afneemt en productiviteit en motivatie toeneemt.

De yoga is voor elk niveau toegankelijk. Het zijn rustige, ontspannen lessen zodat je bewust bent hoe je de houding in gaat en doordat je de aandacht daar op legt, krijgt het hoofd vanzelf geen kans meer om te denken. (Mind-less-ness yoga!) Afgestemd op jullie wensen kunnen we meer yoga of juist meer mindfullness technieken toepassen.

Het enige wat je nodig hebt is een vergaderzaal of andere ruimte binnen het bedrijf en Yogalesje.nl zorgt voor de matjes en de juiste technieken voor ontspanning. Aan jullie de keuze of je dit aan het begin van de werkdag, tijdens de lunchpauze of als afsluiter van de dag wil doen. Bij mooi weer kunnen we natuurlijk ook de frisse buitenlucht in!

De prijs is afhankelijk van het aantal mensen dat deelneemt en voor hoeveel lessen dus verzamel je collega’s en neem contact op.
Mail: hoi@yogalesje.nl
Telefoonnummer 06-83599616

Ervaring van E. Koeman – MCI Amsterdam
Brenda heeft bij ons bedrijf tijdens onze ‘Health Month’ de afgelopen 2 jaar een aantal yoga/mindfullness sessies verzorgt. In de vroege ochtend buiten in de natuur in het Vondelpark, hebben zo’n 12 collega’s kennis gemaakt met yoga en mindfullness. Brenda heeft een fijne stem om naar te luisteren en veel kennis van de diverse yoga poses. Ze helpt je wanneer de pose niet helemaal juist wordt uitgevoerd en je kunt op elk niveau mee doen, want dan zijn er bijvoorbeeld alternatieve poses. Ons team was erg enthousiast en we hopen dit vaker te kunnen doen!