Geiten Yoga

Yogalessen

En toen was er…Geitenyoga…:)) Ik gaf al 4 jaar les op de hooizolder  bij mn oom en tante op de geitenboerderij en na een half jaar bestookt te zijn door vrienden met een filmpje van yoga tussen de geitjes in de USA dat viral ging, besloot ik een lesje in de stal tussen de geitjes te organiseren….ook al wist ik niet precies waar ik ‘ja’ tegen had gezegd…

Yoga is al 10 jaar mijn alles, ik ging in de winters naar India om er nóg dieper in te duiken en zag yoga tussen de geiten dan ook vooral als grap. Gelukkig heb ik mezelf over het label wat wel/niet bij yoga hoort gezet want al bij de eerste les zag ik hoe goed het mensen deed om contact met de dieren te hebben. Contact met de natuur IS contact met jezelf! Yoga betekent verbinding en dit komt tijdens de yogalessen tussen de geiten volop tot zijn recht. Verbinding met je eigen lichaam, geest en ademhaling in de houdingen terwijl je tegelijkertijd de verbinding behoudt met de wereld om je heen. Dit was voor mij persoonlijk nog de grootste les 🙂 na jaren in een yoga bubbel weg gezweefd te zijn….:)) Het leven is hier! Met je voeten op de aarde, in het stro en soms in de geitenpoep… :))

GeitenYoga: Elke zaterdag en zondag

Door de aanraking met een dier maak je het zogenaamde knuffelhormoon (oxytocine) aan waardoor je lichaam zich vanzelf ontspant. De geitjes zijn nieuwsgierig en eigenwijs, tegen zoveel schattigheid is geen enkele spanning in je lichaam bestand! De interactie met de geiten zorgt voor een yoga les met veel plezier en speelsheid waarin het compleet in het ‘nu’ zijn gemakkelijk is!

Zaterdag- en zondagochtend 09.00 – 10.00 uur
Geitenboerderij Ridammerhoeve, Nieuwe Meerlaan 4, Amsterdamse Bos

Geiten Yoga les mét geiten en geiten knuffelen
€ 25,95: Inclusief huisgemaakte notentaart met cappuccino (met geitenmelk natuurlijk:))
€ 30: Inclusief ontbijt met verse producten van de boerderij (geitenkwark met bio muesli, geitenkaas, bio rijstecracker, brood, een kakelvers eitje uit de kippenstal, vers fruit en koffie/thee/cappuccino)

Beperkt beschikbaarheid in de stal, reserveren via info@geitenyoga.nl of hoi@yogalesje.nl
Yoga met levende tools is heel gezellig en onvoorspelbaar 🙂 Je doet mee op eigen risico.
Plekjes kunnen tot twee weken van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Binnen twee weken afzeggen betaal je 50% annuleringskosten.